Ελλάδα

Σίνα όπως... Kρουλ: To «σκονάκι» του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού στη διαδικασία των πέναλτι!

Ο τερματοφύλακας της Κ19 του Ολυμπιακού, Άντζελο Σίνα, μπορεί να απέκρουσε μόνο ένα πέναλτι στον ημιτελικό με τη Ναντ, ωστόσο είχε... μεριμνήσει για να σταθεί επάξια απέναντι στους νεαρούς Γάλλους.

Μετά το ΕΠΟΣ της πόλης για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League, τη σκυτάλη πήρε η Κ19 των «ερυθρολεύκων» που εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό του Youth League, αποκλείοντας στον ημιτελικό τη Ναντ στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπορεί οι νεαροί Γάλλοι να ευστόχησαν μόλις σε ένα πέναλτι, όμως μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο τερματοφύλακας του ήταν ο Άντζελο Σίνα!

Ο νεαρός πορτιέρε απέκρουσε μόλις ένα πέναλτι, ωστόσο ήταν κατάλληλα διαβασμένος πέφτοντας μόλις σε ένα από την άλλη πλευρά, όμως σε όλα τα υπόλοιπα συμβουλεύτηκε τα «σκονάκια» που είχε για τη διαδικασία, θυμίζοντας τον Ολλανδό τερματοφύλακα, Τιμ Κρουλ, στο ματς της προημιτελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, κόντρα στην Κόστα Ρίκα.

Μάλιστα φαίνεται ότι είχε πάει καλά.... διαβασμένος, αφού ακολούθησε ως πεπατημένη τις εκτελέσεις των παικτών της Ναντ, στον προημιτελικό με την Κοπεγχάγη, όπου τα πέναλτι των «καναρινιών» ήταν ακριβώς τα ίδια!




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x