Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Οι πρώτες παρατηρήσεις του Χάσι

Ομιλία προς τους παίκτες του Ολυμπιακού έκανε ο Χάσι για τα όσα στοιχεία θέλει (και δεν θέλει) να βλέπει στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων, τονίζοντας και τα όσα δεν του άρεσαν από την περυσινή ομάδα.

Ο χρόνος που βρίσκεται στο τιμόνι του Ολυμπιακού ο Μπεσνίκ Χάσι και που έχει ξεκινήσει το χτίσιμο των Πειραιωτών (επί αυστριακού εδάφους) της σεζόν 2017-18 είναι ελάχιστος και πολύ λίγος για να βγει στον αγωνιστικό χώρο η φιλοσοφία του 45χρονου τεχνικού.

Ωστόσο, ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» έχει βγάλει ήδη τα πρώτα του συμπεράσματα και σε ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα τόνισε τα όσα θέλει να βλέπει στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας και όσα δεν του άρεσαν στα πρώτα 24ωρα παραμονής στο Ζέεφελντ. Παράλληλα, εμφανίστηκε αρκετά διαβασμένος (όπως και στα πρώτα ραντεβού με τη διοίκηση του συλλόγου) για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού στη σεζόν 2016-17.

«Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Είναι λογικό να μην μπορούμε να αποδώσουμε στο γήπεδο αυτό που θέλω μετά από τρεις ημέρες που είμαστε εδώ. Χρειάζεται χρόνος για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλω. Κάνουμε πολλά τεχνικά λάθη στο παιχνίδι μας και αυτά πρέπει να προσέξουμε. Θέλω να είμαστε πιο απλοί στο παιχνίδι στο παιχνίδι. Δεν θέλω να βλέπω περιττές ντρίπλες, που γίνονται χωρίς λόγο. Είδα πολλά περυσινά παιχνίδια, που υπήρχαν μακρινές μπαλιές, κάτι που δεν θέλω να έχουμε στο παιχνίδι μας. Δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού», ανέφερε ο Χάσι στους παίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x