Πορτογαλία

Αποχαιρέτησε την Πάσος Φερέιρα ο Χόλσγκροουβ που ακούγεται για τον Ολυμπιακό

Το μήνυμα στην Πάσος Φερέιρα από τον Τζόρνταν Χόλσγκροουβ, ο οποίος ακούγεται για τον Ολυμπιακό.

Το «αντίο» του Τζόρνταν Χόλσγκροουβ στην Πάσος Φερέιρα. Ο Σκωτσέζος χαφ, ο οποίος έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό, αποχαιρέτησε την πορτογαλική ομάδα έπειτα από μία σεζόν παρουσία στη Liga Portugal Bwin.

«Παρά τη μεγάλη και δύσκολη σεζόν, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω αυτόν τον σύλλογο που με αντιμετώπισε τόσο καλά. Ήταν μία χρονιά προόδου και τεράστιων προκλήσεων, στην οποία γνώρισα αξέχαστους ανθρώπους. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες που υπερασπίστηκαν τα χρώματα της ομάδας με υπερηφάνεια και αφοσίωση, τα διευθυντικά στελέχη, όλο το τεχνικό τιμ, όλους τους οπαδούς που ήταν δίπλα μας», αναφέρει σε ανάρτησή του.



Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η «Record» αποκάλυψε το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή από πλευράς Πειραιωτών.

Ο Χόλσγκροουβ έκανε 27 συμμετοχές, με τις 24 (21 ως βασικός) να είναι στο πρωτάθλημα και τις τρεις (δύο βασικός) στο Λιγκ Καπ την περασμένη σεζόν.

O 23χρονος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Ρέντινγκ, αλλά με την πρώτη ομάδα δεν έκανε κάποια συμμετοχή σε επίσημο ματς τη σεζόν 2019-20, στην οποία βρέθηκε στο δυναμικό της. Αφότου παραχωρήθηκε δανεικός στην ισπανική Ατλέτικο Μπαλεάερες, πραγματοποιώντας 22 συμμετοχές. Την επόμενη διετία βρέθηκε στη Θέλτα, κάνοντας 6 εμφανίσεις με 1 γκολ με την πρώτη ομάδα, ενώ είχε 52 ματς με τη δεύτερη, με 6 γκολ και 2 ασίστ. Να σημειωθεί πως είναι αριστεροπόδαρος και παίζει κυρίως στο «8», αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως 10άρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x