Stoiximan Super League

Ολυμπιακός… υποψιασμένος

Έχοντας πάρει το μάθημά του από την Κέρκυρα, ο Ολυμπιακός θέλει να αποφύγει τις παγίδες υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό. Τι σχήμα ετοιμάζει ο Μπέντο με το βλέμμα και στον ΑΠΟΕΛ.

Μπορεί απέναντι στην Κέρκυρα να συνελήφθη απροετοίμαστος, αλλά αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός θα είναι υποψιασμένος. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Λεβαδειακό (15:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) με στόχο την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα προκειμένου να μη δώσουν άλλο… θάρρος στους διώκτες τους, που πάντως δεν αξιοποίησαν την προηγούμενα γκέλα τους.

Ο Πάουλο Μπέντο φαίνεται πως θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με μία ή δύο τροποποιήσεις. Στο κέντρο άμυνας σκέφτεται να τοποθετήσει τον Βιάνα δίπλα στον Ντα Κόστα κι όχι τον Μποτία, καθώς ο Ισπανός στόπερ θα είναι τιμωρημένος στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί και θέλει να προβάρει το δίδυμο στα μετόπισθεν. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η λύση Ρομαό, που τα πήγε περίφημα στο ρόλο αυτό στο ματς Κυπέλλου με τα Χανιά και άλλωστε γνωρίζει τη θέση από τη θητεία του στη Γαλλία.

Από εκεί και πέρα, ο Λεάλι θα πάρει ξανά τη θέση του τραυματία Καπίνο, ο Ντε λα Μπέγια επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Ρέτσου που έμεινε εκτός αποστολής λόγω κάποιων ενοχλήσεων, ενώ ο Φιγκέιρας θα είναι ο δεξιός μπακ της ενδεκάδας. Μιλιβόγεβιτς και Μάρτινς θα είναι το δίδυμο των κεντρικών χαφ, ενώ στα άκρα τρεις παίκτες, οι Σεμπά, Ελιουνούσι και Πάρντο, διεκδικούν δύο θέσεις. Ο Φορτούνης θα παίξει πίσω από τον Ιντέγε.

Εκτός αποστολής πέραν των τραυματιών Καπίνο, Ρέτσου και Ελαμπντελαουί (οι δύο τελευταίοι προλαβαίνουν τον ΑΠΟΕΛ) έμειναν ξανά οι Τσόρι (ακόμη είναι σοκαρισμένος για τη ληστεία στο σπίτι του), Μάριν και Μπουχαλάκης (για λόγους τακτικής).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x