Stoiximan Super League

Βαρύ πρόστιμο και μια αγωνιστική κεκλεισμένων στον Ολυμπιακό

Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ πρόστιμο επέβαλε στον Ολυμπιακό η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για την συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Η συμπεριφορά των οπαδών του στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τη Βέροια κόστισε στον Ολυμπιακό.

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας τιμώρησε με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών την έδρα τους ερυθρόλευκους επιβάλλοντας τους και πρόστιμο ύψους 43.000 ευρώ.

Πρόκειται για μια ποινή κατά της οποίας ο Ολυμπιακός μπορεί να κινηθεί καταθέτοντας έφεση. Περισσότερο πιθανό είναι οι ερυθρόλευκοι να κληθούν να εκτίσουν την ποινή στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση...

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, στην υπ΄ αριθμ. 4832/15/2002817 Έκθεση της Αστυνομίας και σε συνδυασμό με το οπτικοακουστικό υλικό του αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή σαράντα τριών χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική

Εκτός του Ολυμπιακού το πρωτοβάθμιο όργανο έχει τιμωρήσει και άλλες ομάδες, όπως στον Παναθηναϊκό 9.000 ευρώ. Αναλυτικά:

- ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

- ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x