Κύπελλο Ελλάδας

«Εμείς θέλουμε να είναι γιορτή»

Την αντίδραση του Ολυμπιακού προκάλεσε η Αστυνομία που στη σύσκεψη για τον τελικό έθεσε ως θέμα το πανό που φέρονται να ετοιμάζουν οπαδοί των «ερυθρόλευκων».Τι είπαν Θεοδωρίδης και Καραπαπάς.

Το πανό κατά των κ.κ. Αλαφούζου, Μελισσανίδη και Πατέρα που φέρονται να ετοιμάζουν για τον τελικό Κυπέλλου οπαδοί του Ολυμπιακού έγινε… θέμα από την Αστυνομία στην τελική σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας πριν τον αποψινό αγώνα με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη, αλλά και του διευθυντή επικοινωνίας, Κώστα Καραπαπά.

«Εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή και θα κάνουμε τα πάντα ώστε και ο τελικός να είναι γιορτή. Αφήστε, λοιπόν, τις ιστορίες με τα πανό και δείτε όλους αυτούς που μας συκοφαντούν καθημερινά και κυρίως τον πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη, αλλά απλά τον κάνουν πιο δυνατό! Αυτό καταφέρνουν! Ξαναλέω, εμείς θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή», είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι εξοργισμένος γιατί βλέπει εδώ και καιρό συκοφαντικά και δυσφημιστικά πανό σε όλη την Ελλάδα για τον κ. Μαρινάκη. Μέχρι και λίγα μέτρα από τη ΓΑΔΑ βάζουν τέτοια πανό διαρκώς, προφανώς βάσει οργανωμένου σχεδίου. Πού ήταν η ευαισθησία του Υπουργείου, των αρχών και του κ. Σιμιτζόγλου; Δεν τα έχουν δει; Δεν τα γνωρίζουν; Τι έχουν κάνει για να σταματήσει αυτή η χυδαιότητα», ανέφερε με τη σειρά του ο Κώστας Καραπαπάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x