Stoiximan Super League

Ομάρ: «Κάναμε δύσκολη τη ζωή μας»

Στην κακή μέρα που βρέθηκε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, παρά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. «Έτσι είναι τα ντέρμπι», σχολίασε για τις δυνατές μονομαχίες του ματς.

Δεν έμεινε ευχαριστημένος απ’ την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ομάρ Ελαμπντελαουϊ, ο οποίος τόνισε πως γνωρίζει την ποιότητα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για τη νίκη του Ολυμπιακού: «Η ομάδα δεν ήταν στην καλύτερή της μέρα. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, έτσι όπως πήγε το παιχνίδι. Κάναμε δύσκολη τη ζωή μας, γιατί χάσαμε εύκολα την μπάλα πολλές φορές, όμως το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή και ποιοτική ομάδα. Οι τρεις βαθμοί και η νίκη είναι το πιο σημαντικό, αλλά σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εμφάνιση».

Για τη φάση του γκολ: «Ήταν απλά μια καλή επιθετική προσπάθεια, όπως συνηθίζουμε. Ήμουν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και σκόραρα. Μπορεί να έγινε λάθος από τον αμυντικό, αλλά ήμουν στη θέση που έπρεπε».

Για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, τον Ολυμπιακό. Αυτό ξέρω μόνο».

Για το κατά πόσο μπορεί να υπάρχει συγκέντρωση, ενόψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων
: «Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί. Είμαστε επαγγελματίες και ξέρουμε πόσο σημαντικά παιχνίδια έρχονται».

Για τις δυνατές μονομαχίες στο ντέρμπι: «Είναι ένα ντέρμπι, με πολλά συναισθήματα και μάχες. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε και γι' αυτό υπάρχουν πολλές μάχες. Αυτό συμβαίνει στα ντέρμπι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x