Γενικά

Ομοφοβικό παραλήρημα από παράγοντα της Ζόρια

Ο Σεργκέι Ραφαΐλοφ, παράγοντας της Ζόρια Λουγκάνσκ, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την κατάσταση στην πόλη του Μάντσεστερ.

Η Γιουνάιτεντ φιλοξένησε τη Ζόρια Λουγκάνσκ στις 29/09 στο "Ολντ Τράφορντ" για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και, από ότι φαίνεται, η πόλη του Μάντσεστερ δεν... ενθουσίασε τον Σεργκέι Ραφαΐλοφ.

Ο παράγοντας της ουκρανικής ομάδας, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της, περιέγραψε με "μελανά χρώματα" την αγγλική πόλη, ενώ προέβη και σε ομοφοβικούς χαρακτηρισμούς: «Όταν ήμασταν στην Αγγλία ήμασταν μόνο στο Μάντσεστερ και δε μου άρεσε η πόλη. Ήταν πολύ βρώμικα. Κοντά στο ξενοδοχείο, το οποίο ήταν, συμπτωματικά, στο κέντρο της πόλης, υπήρχαν άστεγοι άνθρωποι, οι οποίοι κοιμούνταν στο πεζοδρόμιο τη νύχτα. Πήγα για μια βόλτα το απόγευμα λίγο πιο μακριά από το κέντρο.

Ήταν ακόμα χειρότερα εκεί. Ομάδες μεθυσμένων. Ήταν παράξενο για μένα να βλέπω άνδρες να περπατάνε στο δρόμο και να φιλιούνται. Δεν μου άρεσε αυτό. Θα πρότεινα να σκεφτούμε την ενσωμάτωσή μας στην Ευρώπη είκοσι φορές. Δεν θα μου άρεσε να βγαίνουν έξω τα εγγόνια μου και να βλέπουν άντρες να φιλιούνται και αστέγους να κοιμούνται στο κέντρο της πόλης»
, είπε ο Ραφαΐλοφ.

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x