Ιταλία

Όμπι: «Ο Χαρτ είναι σαν Ρολς-Ρόις»

Την ικανοποίηση του ίδιου και των συμπαικτών του για την παρουσία του Τζο Χαρτ στην Τορίνο μετέφερε ο Τζόελ Όμπι.

Ο Τζόελ Όμπι είναι προφανώς… ενθουσιασμένος που είναι συμπαίκτης με τον Τζο Χαρτ. Ο Νιγηριανός μέσος της Τορίνο «αποθέωσε» τον Άγγλο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει αγωνιστεί 90’ και στα έξι ματς που έχει δώσει η «γκράνατα» από τη στιγμή που πήγε στην Ιταλία.

«Το να έχουμε έναν τερματοφύλακα σαν αυτόν άλλαξε τη διάθεση στα αποδυτήρια. Νιώθαμε σαν να είχαμε αγοράσει Ρολς-Ρόις και το επίπεδο αυτοπεποίθησης “χτύπησε ταβάνι”. Δουλεύει σκληρά και απλώς έπιασε δουλειά από την πρώτη μέρα. Θα νόμιζε κανείς ότι είναι μέλος της ομάδας ένα-δύο χρόνια. Κάποιοι θεωρούν ότι του φέρθηκαν άσχημα στη Σίτι, αλλά δεν θέλει συμπόνια από κανένα. Ήθελε απλώς να παίξει ποδόσφαιρο», είπε για τον συμπαίκτη του ο Όμπι.

Ο 25χρονος πρώην παίκτης της Ίντερ αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του Χαρτ (του οποίου λειτουργεί και ως διερμηνέας μέχρι να μάθει ο ίδιος ιταλικά) στο νέο του περιβάλλον:

«Ο Τζο έχει μάθει γρήγορα κάποια βασικά ιταλικά αλλά μιλάει μόνο για τα θετικά στη Μάντσεστερ Σίτι- τίποτα αρνητικό. Θυμάται τις μεγάλες στιγμές -τις κατακτήσεις τίτλων, τα μεγάλα παιχνίδια και τα ντέρμπι- και μας λέει αστεία πράγματα για τους συμπαίκτες του, κάνοντας μας να ξεκαρδιζόμαστε. Κάποιοι από τους παίκτες προσπαθούν να τον εκνευρίσουν, παίζοντας με τη Σίτι στο playstation απλώς για να του υπενθυμίσουν ότι είναι ευκολότερο να σκοράρει κανείς απέναντι του σε ένα βιντεοπαιχνίδι, παρά στην πραγματικότητα».

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x