Πορτογαλία

Ονειρεμένο φινάλε για Μπενφίκα και Μήτρογλου!

Καλύτερο τρόπο για να… ευχαριστήσει την Μπενφίκα -που τον αγόρασε- δεν θα μπορούσε να βρει ο Μήτρογλου, που πέτυχε δυο γκολάρες στο εμφατικό 6-2 επί της Μαρίτιμο και πανηγύρισε και το Λιγκ Καπ!

Μια χρονιά… όνειρο, τόσο για τον ίδιο, αλλά και για την Μπενφίκα, που κατέκτησε το πρωτάθλημα και έφτασε ως τους «8» του Champions League, έκλεισε ιδανικά.

Οι «αετοί», με δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου, σάρωσαν 6-2 τη Μαρίτιμο και σήκωσαν -και- το Λιγκ Καπ, ολοκληρώνοντας εμφατικά τις φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Και τι γκολ… Γκολάρες! Με τον Έλληνα «πιστολέρο», μάλιστα, να κλείνει τη σεζόν με 25 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις!

Το πρώτο του γκολ




Και το δεύτερο


0-3 Kostas Mitroglou Second Goal HD - Maritimo... από football3live

Η ομάδα της Λισαβόνας δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην αντίπαλό της και κατέκτησε το… μικρό τρόπαιο της Πορτογαλίας για έβδομη φορά (ρεκόρ), αλλά και για τρίτη σερί.

Ο έτερος… killer της χρονιάς, Ζόνας, άνοιξε τον «χορό» των γκολ στο 11’, με τον Έλληνα στράικερ να «χτυπά» στο 18’ και στο 38’, «καθαρίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του! Από εκεί και πέρα, τα πράγματα έγιναν πολύ απλά για την Μπενφίκα, παρά τη μείωση του σκορ από τον Ντιόγκο, στο 45’. Στο τέλος, οι «αετοί» ήταν ισοπεδωτικοί και με γκολ του Γκαϊτάν (77’), και των Ζαρντέλ και Ραούλ Χιμένες στα… χασομέρια, έφτασαν στο ευρύ 6-2. Είχε μειώσει, δε -κι άλλο- ο Φρανσέρτζιο στο 84’, από πέναλτι που έκανε ο Αντρέας Σάμαρης.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x