Αγγλία

«Όνειρο η Τσέλσι για τον Τζιακερίνι»

Στο στόχαστρο της Τσέλσι ως εισήγηση του Κόντε φέρνει τον Εμανουέλε Τζιακερίνι ο μάνατζερ του παίκτη, τονίζοντας ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Ιταλίας στο Euro.

Η σταθερή πορεία του Εμανουέλε Τζιακερίνι τα τελευταία χρόνια και η πολύ καλή παρουσία του στο Euro, έχουν φέρει το όνομά στο επίκεντρο των μεταγραφικών σεναρίων και συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ της Τσέλσι.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή μίλησε στο «SportItalia» για το μέλλον του πελάτη του, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπολόνια από τη Σάντερλαντ και αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Τσέλσι, λόγω της παρουσίας του Αντόνιο Κόντε.

«Ο Τζιακερίνι είναι ένας παίκτης που έπαιξε το 80% των παιχνιδιών σε μια Γιουβέντους που είχε τους Πογκμπά, Πίρλο, Βιδάλ και Μαρκίζιο στο κέντρο», είπε ο Φούριο Βαλκαρέτζι και προχώρησε στις αποκαλύψεις:

«Αρέσει πολύ στον Κόντε και η Τσέλσι θα ήταν όνειρο για τον παίκτη. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για το μέλλον του. Μετά το Euro, όποιος θέλει να τον αγοράσει, δεν θα χρειαστεί να πληρώσει πολλά στη Σάντερλαντ», κατέληξε ο Ιταλός ατζέντης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x