Γερμανία

«Όνειρό μου να αγωνιστώ στην Μπαρτσελόνα»

Ομάδα των ονείρων του χαρακτήρισε την Μπαρτσελόνα ο Λιρόι Σανέ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως πρόθεσή του είναι να μείνει για τουλάχιστον μια σεζόν ακόμη στη Σάλκε.

Ο Λιρόι Σανέ αποτελεί ένα από τα πιο «hot» ονόματα στην ποδοσφαιρική αγορά και ήδη αρκετές ομάδες «σφάζονται» για την απόκτησή του.

Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος δεν βιάζεται να πάρει μεταγραφή και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην «Bild», προσανατολίζεται να μείνει στη Σάλκε για τουλάχιστον μια χρονιά ακόμα.

«Νομίζω πως θα παίζω στη Σάλκε και την επόμενη χρονιά. Μεγάλωσα εδώ, νιώθω άνετα και έχω συμβόλαιο μέχρι το 2019. Όταν μιλάω με τον πατέρα μου, τον Σάμι, σχετικά με αυτό, μου λέει πως η Σάλκε είναι καλός σύλλογος για να αναπτυχθώ ποδοσφαιρικά», ανέφερε, δε κρύφτηκε όμως πίσω από το δάχτυλό του όταν ρωτήθηκε για τα πιο μακροπρόθεσμα πλάνα του.

«Δε θα το κρατήσω μυστικό. Κάποια στιγμή στο μέλλον, θέλω να παίξω σε ένα σύλλογο μεγαλύτερο από τη Σάλκε. Πιο πολύ από όλες στην Μπαρτσελόνα, είναι η ομάδα των ονείρων μου από τότε που ήμουν μικρό παιδί», αποκάλυψε ο 20χρονος χαφ.

Η συνέντευξη πάντως δεν περιστράφηκε μονάχα γύρω από τα του ποδοσφαίρου, αφού ο ταλαντούχος χαφ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων και για το μαλλί του. «Πηγαίνω στο κομμωτήριο αρκετά συχνά και χαλάω πολλά χρήματα για τη φροντίδα τους», είπε.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x