Stoiximan Super League

Οπαδοί στους παίκτες της ΑΕΚ: «Αν χάσουμε πάλι από χωριό, θα έχει ξύλο»

Σαφές μήνυμα στους παίκτες της ΑΕΚ (και όχι μόνο) έστειλαν οι οπαδοί στα Σπάτα. «Αν χάσουμε πάλι από χωριό, θα έχει ξύλο», είπαν μεταξύ άλλων. Διαβάστε τι είπαν και την αντίδραση των «κιτρινόμαυρων».

Η υπομονή των οπαδών της ΑΕΚ εξαντλήθηκε και αντιπροσωπεία των οργανωμένων θέλησε να στείλει σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση χθες κατά την αιφνιδιαστική επίσκεψή της στα Σπάτα, όπου μίλησε σε όλη την ομάδα.

Όπως αναφέρει η Live Sport, οι οπαδοί είπαν στην ομάδα: «Μάγκες, βλέπετε ότι εδώ στην ΑΕΚ δεν σας έχει ακουμπήσει κανένας. Έχουμε κάνει τόσες γκέλες απέναντι σε κάθε απίθανο χωριό της Ελλάδας και δεν σας έχει πειράξει κανείς! Μην το εκμεταλλεύεστε όμως, γιατί πάει πολύ. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση. Από εδώ και πέρα θέλουμε μόνο νίκες και να σας βλέπουμε να σκυλιάζετε στο γήπεδο. Είστε στην ΑΕΚ κι αν κάποιοι δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό, φροντίστε να μάθετε. Διαφορετικά την επόμενη φορά που θα ξαναχάσουμε από χωριό θα έρθουμε εδώ και θα έχουμε… άλλα. Δεν θα είναι για καλό και δεν θα σας μιλήσουμε όπως σήμερα. Θα έχει ξύλο! Απαγορεύεται, λοιπόν, να παρουσιάσετε ξανά την εικόνα των προηγούμενων αγώνων. Η αδιαφορία δεν δικαιολογείται από κανέναν και για κανέναν. Είναι υποχρέωσή σας να δίνετε το 100%. Όποιος δεν μπορεί και δεν αντέχει να ζητήσει να φύγει και να πάει στο καλό. Απαγορεύεται να τρώτε δύο γκολ από τις Καρδίτσες και να μας κάνουν το 0-2… 2-2. Δεν γίνεται να μας ξεφτιλίζετε. Αν δεν σας νοιάζει εσάς, εμάς μας νοιάζει και μας πειράζει. Σας το ξαναλέμε, λοιπόν: την άλλη φορά δεν θα έχει λόγια!».

Οι παίκτες ήταν προετοιμασμένοι για αυτή την επίσκεψη, με τον Πέτρο Μάνταλο ως αρχηγός να διαβεβαιώνει τους οπαδούς πως οι παίκτες πάντα προσπαθούν για το καλύτερο. Ο Ζοσέ Μοράις δεν είπε ούτε λέξη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x