Αγγλία

Οπαδός της Γιουνάιτεντ «πικάρει» Σίτι και Τσέλσι, μέσω της… Λέστερ

Ένας οπαδός της Γιουνάιτεντ βρέθηκε μεταξύ άλλων στους πανηγυρισμούς των φίλων της Λέστερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με πανό που σήκωσε, «πίκαρε» αυτούς των Σίτι και Τσέλσι.

Το φετινό θαύμα της Λέστερ, δεν έδωσε χαρά μόνος στους οπαδούς της Λέστερ αλλά και σε αυτούς του ποδοσφαίρου, που είδαν κάτι το διαφορετικό, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Πολλοί φίλοι της στρογγυλής θεάς ή ακόμη και άλλων ομάδων, πανηγύρισαν επίσης με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Κάτι τέτοιο έκανε και ένας οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είχε, βέβαια, απώτερο σκοπό! Συγκεκριμένα, ο φίλος των «κόκκινων διαβόλων» βρέθηκε στην πόλη του Λέστερ, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι οπαδοί της ομάδας και πανηγύριζαν την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Ο ίδιος, σήκωσε ένα πανό, το οποίο έγραφε «ο τίτλος κατακτήθηκε, δεν αγοράστηκε» και λίγο αργότερα, αφού ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο, απάντησε πως το έκανε για να «πικάρει» την Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, όπως και τους οπαδούς αυτών, για τα υπέρογκα ποσά που ξοδεύουν για να κατακτήσουν την Premier League, σε σχέση με τη Λέστερ που είχε ένα πολύ μικρό μπάτζετ.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x