Stoiximan Super League

ΟΠΑΠ μεν, αλλά…

Μπερδεμένο παραμένει το θέμα της χορηγίας του πρωταθλήματος. Ο ΟΠΑΠ όντως κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση, αλλά οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Βέροια έχουν αντιρρήσεις για τον όρο της αποκλειστικότητας.

Κι άλλα επεισόδια θα έχει το σίριαλ της χορηγίας του πρωταθλήματος.

Μέχρι και νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (κι αφού είχε απορριφθεί η πρώτη πρόταση του ΟΠΑΠ) η Σούπερ Λίγκα είχε στα χέρια της μια μόνο προσφορά. Αυτή της εταιρείας «stoiximan» για 1,7 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ.

Πριν την έναρξη όμως του σημερινού Δ.Σ. ο ΟΠΑΠ επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση, που ανέβαζε το προσφερόμενο ποσό από τα 4 στα 5 εκατ. ευρώ. Με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα τηρηθεί ο όρος της αποκλειστικότητας και καμία ομάδα δεν θα διαφημίζει στη φανέλα της άλλη στοιχηματική εταιρεία.

Κάτι τέτοιο όμως βρίσκει αντίθετους τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Βέροια, που έχουν κάνει ήδη σχετικές συζητήσεις. Εν αναμονή λοιπόν της στάσης που θα κρατήσουν οι τρεις αυτές ομάδες και του νέου κύκλου συζητήσεων που θα υπάρξει στις τάξεις της Σούπερ Λίγκας θα φανεί αν θα γίνει αποδεκτή η πρόταση του ΟΠΑΠ ή εκείνη του «stoiximan» (που σημειώνεται ότι ισχύει ως τις 6-7 Σεπτεμβρίου).

Σάββας Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x