Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Όπως στην Λεωφόρο»

Ξεκάθαρος ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει Αστέρα. Δεν «έδειξε» ενδεκάδα στη χθεσινή προπόνηση ο τεχνικός των πράσινων.

Να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση επιχείρησε χθες στο Κορωπί ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε στους παίκτες του στο περιθώριο της προπόνησης.

«Αυτό που θέλω από εσάς να μπείτε με κέφι, με διάθεση από το πρώτο λεπτό να πιέσετε, να είστε κυρίαρχοι. Και όταν χάνετε την μπάλα να πέφτετε αμέσως να την πάρετε όπως το κάνετε στην λεωφόρο. Όταν τελειώσει το ματς να νοιώθετε μέσα σας, ότι κάνετε τα πάντα για τη νίκη», ήταν τα λόγια του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ομάδα για την αυριανή αναμέτρηση στην Τρίπολη.

Μία η καμία αλλαγή…

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα του αγώνα ο τεχνικός των πράσινων κράτησε χθες κλειστά τα χαρτιά του. Συγκεκριμένα, δεν έκανε δοκιμή του αρχικού σχήματος και ουσιαστικά μπέρδεψε του βασικούς. Ωστόσο, μοιάζει δεδομένο ότι δεν θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα που νίκησε τον Ολυμπιακό. Αν γίνει κάποια αλλαγή αυτή θα αφορά την είσοδο του Μουνιέ αντί του Ρόμπιν Λουντ.
Οι υπόλοιποι θα είναι οι Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέδο, Κολοβέτσιος, Σιλά, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Χίλιεμαρκ και Μολίνς.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Νεραντζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x