Stoiximan Super League

Ορεξάτος στο ντεμπούτο του ο Φιγκέιρας

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα», αγωνιζόμενος βασικός στο πρώτο 45λεπτο του φιλικού με την Χορν και η εμφάνισή του είχε θετικό πρόσημο.

Ο Ολυμπιακός έδωσε το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας του στο Λάνγκενφελντ της Αυστρίας, επικρατώντας 4-1 της Χορν. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ντιόγκο Φιγκέιρας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα», αγωνιζόμενος ως βασικός στο πρώτο 45λεπτο και με την εμφάνισή του παίρνει θετικό πρόσημο.

Οι Πειραιώτες έπαιξαν αρκετά από την πλευρά του, τόσο με αυτόν όσο και με τον Πάρντο. Ο Πορτογάλος μπακ κατάφερε να βρεθεί με τον Κολομβιανό εξτρέμ, έχοντας καλή συνεργασία. Προωθήθηκε αρκετές φορές, έβγαλε κάποιες σέντρες, ενώ από το δικό του -έξυπνο- πλάγιο, βρήκε τον Πάρντο στην πλάτη της άμυνας και αυτός έδωσε την ασίστ στον Πουλίδο (1-0).

Όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από τον παίκτη που αγωνιζόταν στην πλευρά του. Είχε γρήγορες επιστροφές, ενώ και αρκετές από τις πρώτες πάσες του ήταν σωστές! Έκανε και ορισμένα λάθη, κυρίως σε κοντρόλ, που πιθανότατα οφείλονται στην κούραση της προετοιμασίας, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς για να βγουν συμπεράσματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x