Stoiximan Super League

Οργή και αντίδραση με πρόκριση στον Παναθηναϊκό

Απογοητευμένοι από την ήττα αλλά περισσότερο εξοργισμένοι στον Παναθηναϊκό από τη διαιτησία Μάνταλου στην ήττα με την Ξάνθη. Ράκος ο Ζέκα, που χάνει 3-4 παιχνίδια. Στροφή στον «τελικό» με Ατρόμητο.

Αγανάκτηση επικρατούσε στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τη Skoda Ξάνθη, επισκιάζοντας ακόμη και την απογοήτευση για το αρνητικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι «πράσινοι» αναγνωρίζουν πως δεν έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, αλλά τόνιζαν πως η αποβολή του Ζέκα έκρινε την έκβαση του αγώνα και κατηγορούσαν τον διαιτητή Μάνταλο πως δεν ήταν το ίδιο αυστηρός με τους αντιπάλους.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού έκλαιγε από την πίκρα και τα νεύρα του, ίσως επειδή αντιλαμβάνεται πως μετά την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε θα τον στερηθεί η ομάδα του σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν. Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα πως «κλώτσησε αντίπαλο χωρίς να τον τραυματίσει» και ο Ζέκα αναμένεται να τιμωρηθεί με τρεις ή τέσσερις αγωνιστικές. Η συνήθης «καμπάνα» για χτύπημα εκτός φάσης είναι τρεις αγωνιστικές, αλλά στην περίπτωση του Μπερμπάτοφ μειώθηκε μετά από έφεση στις δύο. Πάντως επειδή ο Ζέκα είναι αρχηγός, οι δύο ή τρεις αγωνιστικές που θα του επιβληθούν θα αυξηθούν κατά μία. Συνεπώς θα χάσει τους αγώνες με Ατρόμητο (επαναληπτικός προημιτελικός Κυπέλλου στο Περιστέρι), ΠΑΣ Γιάννινα εκτός, ΠΑΟΚ εντός και πιθανώς ΑΕΚ εκτός.

Οι ποδοσφαιριστές των «πράσινων» ήταν τόσο εκνευρισμένοι μετά το ματς που κανείς δεν έκανε δηλώσεις στη Nova. Ο Τάσος Λαγός αποχωρώντας από το γήπεδο έλεγε σε πηγαδάκι «είναι 3-4 διαιτητές που έχουν άχτι τον Παναθηναϊκό και κάνουν συνέχεια τα ίδια».

Όλα για τον «τελικό»

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει γρήγορα πίσω του όσα έγιναν και να επικεντρώσει όλες τις δυνάμεις του στον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, την Τετάρτη στο Περιστέρι. Το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο θέτει σε κίνδυνο το βασικό στόχο του «τριφυλλιού» και ενδεχόμενος αποκλεισμός θα είναι περίπου καταστροφή. Τα προβλήματα δεν λείπουν και μάλιστα είναι πολλά. Εκτός μάχης είναι σίγουρα ο Ζέκα, ο επίσης τιμωρημένος Κουτρουμπής, οι τραυματίες Μπουμάλ, Εβαντζελίστα και Σάντσεθ, αλλά και οι ανέτοιμοι Λέτο και Μαμούτε. Πάντως επανέρχονται οι Μπεργκ, Τελάντερ, Μέστο και Αμπέντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x