Stoiximan Super League

Οργή στον Ατρόμητο για τις κλήσεις του Σκίμπε!

Αντίδραση για τις κλήσεις που ανακοινώθηκαν στην Εθνική ομάδα για πρώτη φορά στα χρονικά από τον Ατρόμητο, αφού έχουν μείνει δυσάρεστα έκπληκτοι από την αδιαφορία του Γερμανού εκλέκτορα.

Στον Ατρόμητο έχουν πάρει θέση κατά καιρούς για πολλά πράγματα και έχουν εναντιωθεί εναντίον της Ομοσπονδίας και κυρίως για θέματα της διαιτησίας, ωστόσο σήμερα για πρώτη φορά οι Περιστεριώτες παρουσιάζονται όχι απλά εκνευρισμένοι, αλλά εξοργισμένοι με τον Γερμανό εκλέκτορα.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά, που στον Ατρόμητο εκφράζουν ξεκάθαρα παράπονα από τις επιλογές ενός προπονητή της Εθνικής –αν και όπως θεωρούν είχαν πολλές αφορμές κατά το παρελθόν- και τώρα τα πυρά εκτοξεύονται κατευθείαν προς τον Μίκαελ Σκίμπε.

Οι Περιστεριώτες θεωρούν αδιανόητο ότι με βάση τη φετινή πορεία της ομάδας κλήθηκε μόνο ο Ανδρέας Γιαννιώτης (που ήταν δεδομένο ότι θα κληθεί) και αγνοήθηκαν παίκτες που κάνουν μια εκπληκτική χρόνια, όπως ο Βασιλακάκης για τον οποίο θεωρούν ότι δεν υπάρχει παίκτης με τα δικά του στοιχεία στην αποστολή της Εθνικής ή οι Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης που αποτελούν τα βασικά στελέχη σε μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Στον Ατρόμητο αυτή τη στιγμή είναι έξαλλοι με τη διάκριση που γίνεται στις κλήσεις και θα σκεφτούν πολύ σοβαρά με ποιον τρόπο θα μπορούσαν να αντιδράσουν σε αυτή την κατάσταση, που παρά τις προαναγγελίες της ΕΠΟ για αλλαγή νοοτροπίας, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε για ακόμα μία φορά.

Μάλιστα, αυτή η λογική που επικρατεί κάνει πολύ μεγάλο κακό στον Ατρόμητο, καθώς όπως τονίζουν «πώς μπορούμε εμείς να αποκτήσουμε έναν παίκτη, όταν γνωρίζει εκ προοιμίου ότι δεν πρόκειται να έχει ανοιχτή την προοπτική της Εθνικής;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίκαελ Σκίμπε είναι μόνιμος θαμώνας στο γήπεδο του Περιστερίου, καθώς είναι σχεδόν πάντα στα επίσημα, λίγα μέτρα δίπλα από τον Γιώργο Σπανό.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x