Stoiximan Super League

Οριακές διαπραγματεύσεις με «Σίφο»

Κορυφώνονται οι επαφές μεταξύ Παναθηναϊκού και Γκόρντον Σίλντενφελντ για την ανανέωση του συμβολαίου του. Ποια τα δεδομένα για τον 30χρονο αμυντικό. Σε καλό δρόμο με Πέτριτς.

Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας είναι τις τελευταίες μέρες η πλευρά του Παναθηναϊκού με αυτή του Γκόρντον Σίλντενφελντ για την ανανέωση της συνεργασίας του.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη βελτιώσει την αρχική τους πρόταση, αλλά δεν έχουν καλύψει τον Κροάτη αμυντικό, ο οποίος με δηλώσεις του τις τελευταίες μέρες αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να τον επαναπατρίσει, κάτι που από ορισμένες πλευρές ερμηνεύεται ως κίνηση τακτικής, καθώς για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση από τον σύλλογο. Η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει το καλύτερο που μπορεί για να κρατήσει τον «Σίφο», αλλά δεν θα ξεπεράσει τα όρια που έχουν τεθεί στις διαπραγματεύσεις κι αν διαπιστωθεί πως η διαφορά δεν μπορεί να καλυφθεί, θα στραφεί αναγκαστικά σε άλλες λύσεις.

Πιο βατή μοιάζει η υπόθεση της ανανέωσης του Μλάντεν Πέτριτς. Ήδη έχει γίνει πρόταση στον πολύπειρο επιθετικό και αναμένονται εξελίξεις, με τις περισσότερες πιθανότητες στην παρούσα φάση να είναι υπέρ της ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Άλλωστε σε αντίθεση με τον Σίλντενφελντ, που έχει την οικογένειά του στην Κροατία, ο Πέτριτς έχει Ελληνίδα σύζυγο και δεν έχει κανένα απολύτως προσωπικής φύσεως πρόβλημα να παραμείνει στην Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x