Stoiximan Super League

Οριστικά εκτός με Παναθηναϊκό

Σημαντικές και αρκετές απουσίες θα έχει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Παπαδόπουλος, Τζανδάρης τέθηκαν οριστικά εκτός για το ματς της Κυριακής.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης περίμενε τα ευχάριστα νέα από το μέτωπο των τραυματιών ενόψει Παναθηναϊκού, αλλά αυτά δεν ήρθαν.

Οι τραυματίες Τζιόλης, Μαντούρο δεν ήταν στα πλάνα του 62χρονου τεχνικού, καθώς φαινόταν ότι δεν θα προλάβουν να επανέλθουν πλήρως πριν το ματς της Λεωφόρου, ενώ έκαναν θεραπεία και την Παρασκευή. Ωστόσο, οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Φάνης Τζανδάρης, για τους οποίους υπήρχαν κάποιες πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή, ακολούθησαν πρόγραμμα επανένταξης και τέθηκαν οριστικά νοκ-άουτ. Ο Έργκις Κάτσε είναι καλά, αλλά έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, λόγω καρτών, στο παιχνίδι με τους «πράσινους» και τον Εργοτέλη.

Οπότε θεωρείται σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθεί ο Κριστιάν Νομπόα, ενώ δίπλα του θα βρεθεί ένας εκ των Γκολάσα, Παπαγιαννόπουλου, Κίτσιου.

Ο κόουτς του «Δικεφάλου του Βορρά» αφιέρωσε και πάλι σημαντικό μέρος του προγράμματος στη φυσική κατάσταση. Οι παίκτες του έκαναν δούλεψαν σε σπριντ και αντοχή στην ταχυδύναμη υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου, ενώ ανάμεσα στις ασκήσεις έπαιξαν και το κλασικό 5-2.

Το Σάββατο (07/03) η ομάδα θα προπονηθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x