Stoiximan Super League

Οριστικά στο Euro U21 με τη Γερμανία ο Βλαχοδήμος!

Σπουδαία διάκριση για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, που πλέει σε πελάγη ευτυχίας -παρότι δεν θα ξεκουραστεί καθόλου. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού κλήθηκε στην U21 της Γερμανίας για το Euro της Πολωνίας!

Μεγάλη μέρα η σημερινή (26/5) για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο προπονητής της U21 της Γερμανίας, Στέφαν Κουντζ, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα είναι οριστικά στην αποστολή της ομάδας, ενόψει του Euro U21, στην Πολωνία (16-30 Ιουνίου)!

Ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» θα αντικαταστήσει τον συνάδελφό του της Μάιντς, Γιανίκ Χουθ, που υπέστη κάταγμα κοπώσεως και μαζί με τους Τζούλιαν Πόλερσμπεκ της Καϊζερσλάουτερν και Μάρβιν Σβόμπε της Ντινανό Δρέσδης, θα αποτελέσουν την τριάδα κάτω από τα γκολπόστ των «πάντσερ».

Να σημειώσουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση της γερμανικής ομάδας είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη, μία μέρα, δηλαδή, μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος και το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Άρα, αυτό σημαίνει πως ο Βλαχοδήμος δεν θα ξεκουραστεί καθόλου, ενώ αναμένεται να χάσει και ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας των «πρασίνων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x