Stoiximan Super League

Οριστικά τέλος από την ΑΕΚ ο Γιόχανσον

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί από σήμερα ο Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος ενημέρωσε τον Νίκο Λυμπερόπουλο για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Ένωση.

Τίτλοι τέλους έπεσαν οριστικά σήμερα στη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Ο Σουηδός μέσος αφού αποχαιρέτησε συμπαίκτες και τεχνικό τιμ, ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης, Νίκο Λυμπερόπουλο για την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι όταν και το συμβόλαιό του θα έχει εκπνεύσει και τυπικά, προκειμένου να αναζητήσει νέες προοπτικές στην καριέρα του.

Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν στο πλευρό του, το προηγούμενο δύσκολο για εκείνον διάστημα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Οκτώβριο στην αναμέτρηση με την Ιταλία, ενώ δήλώσε ευγνώμων για την στάση της ΑΕΚ να επιθυμεί να τον κρατήσει ανανεώνοντας του τον συμβόλαιο.

Η εξέλιξη αυτή βέβαια δεν προκάλεσε έκπληξη στις τάξεις των κιτρινόμαυρων, που ήταν προετοιμασμένοι για αυτό το ενδεχόμενο παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες ήταν διατεθειμένοι να ανοίξουν νέο κύκλο συνομιλιών με την πλευρά του 28χρονου, με στόχο την επέκταση τη συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x