Αγγλία

Ορίστηκε το πρόγραμμα της Championship – Η πρεμιέρα για Νιούκαστλ, Άστον Βίλα και Νότιγχαμ Φόρεστ

Ορίστηκε το πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν στη Championship, που εκτός από τις εμπορικές Νιούκαστλ και Άστον Βίλα, θα έχει και τη Νότιγχαμ Φόρεστ που περνά στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Υπό κανονικές συνθήκες το πρόγραμμα της Championship (Β’ κατηγορία της Αγγλίας) δεν θα ήταν μια τόσο σημαντική είδηση, αλλά η νέα σεζόν εκτός από το ότι είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά λόγω της συμμετοχής των εμπορικών ομάδων, Νιούκαστλ και Άστον Βίλα που υποβιβάστηκαν από την Premier League, πλέον αποκτά και ελληνικό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, η Νότιγχαμ Φόρεστ, της οποίας το πλειοψηφικό πακέτο (και συγκεκριμένα το 80%) αναμένεται τις επόμενες μέρες να περάσει στα χέρια του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, θα παλέψει με τις δικές της πιθανότητες για την άνοδό της στη Premier League, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας αρχίζει στις 5 Αυγούστου και την αυλαία ανοίγει η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ (πρώτο φαβορί για άνοδο) στην έδρα της Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ).

Μία μέρα αργότερα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις θα αρχίσει η Νότιγχαμ και μάλιστα στην έδρα της κόντρα στην Μπέρτον Άλμπιον, ενώ στις 7 Αυγούστου η Άστον Βίλα θα κάνει τη δική της πρεμιέρα στην έδρα της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα της Championship εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x