Ισπανία

Οριστική «ρήξη» Μπαρτσελόνα με Άλβες

Αρνητικά απάντησε ο Ντάνι Άλβες στη βελτιωμένη πρόταση της Μπαρτσελόνα και διέκοψε τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Όλα δείχνουν πως το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο.

Άσχημα νέα για τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Μετά τον Τσάβι, ένα ακόμη βασικό στέλεχος της ομάδας, ο Ντάνι Άλβες, ετοιμάζεται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τη Sport, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει τον Ιούνιο, έφτασαν σε τέλμα και δεν φαίνεται να υπάρχει… γυρισμός.

Την Πέμπτη οι «μπλαουγκράνα» έκαναν βελτιωμένη πρόταση στον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, αλλά εκείνος την απέρριψε θεωρώντας πως δεν αναγνωρίζεται η προσφορά του στην ομάδα. Μάλιστα δεν αρκέστηκε στο να πει «όχι», αλλά αποφάσισε να διακόψει οριστικά τις διαπραγματεύσεις.

Ήδη φημολογείται πως την ερχόμενη Τρίτη ο Άλβες σε συνέντευξη Τύπου θα ανακοινώσει πως αποχωρεί από την «Μπάρτσα» και πιθανότερος προορισμός του είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι επίσης μεταξύ των μνηστήρων του.

Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποια δραματική ανατροπή δεδομένων, ο 32χρονος άσος έχει μπροστά του τα τρία τελευταία του παιχνίδια με τους «μπλαουγκράνα», με τη Λα Κορούνια για το πρωτάθλημα, με την Μπιλμπάο για τον τελικό Κυπέλλου και με τη Γιουβέντους για τον τελικό Champions League.

Οι Καταλανοί έχοντας ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για το ερχόμενο καλοκαίρι θα πρέπει να καλύψουν το κενό του εκ των έσω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x