Ισπανία

Οριστικό: Αναλαμβάνει τη Μάλαγα ο Μίτσελ

Η Μάλαγα θα είναι όπως όλα δείχνουν ο νέος σταθμός στην προπονητική καριέρα του Μίτσελ (που ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό) και θα αντικαταστήσει τον Μαρσέλο Ρομέρο.

Θέμα χρόνου φαίνεται ότι είναι να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μάλαγα ο Μίτσελ, του οποίου το όνομα ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό που έλυσε τη Δευτέρα τη συνεργασία του με τον Πάουλο Μπέντο και πορεύεται προσωρινά με τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο του.

Από το πρωί στην Ισπανία αναφέρουν ότι επικρατέστερος για να αναλάβει τη Μάλαγα ήταν ο πρώην τεχνικός των «ερυθρόλευκων», αλλά πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

inner

Ο Ισπανικός σύλλογος γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας του με τον Μαρσέλο Ρομέρο και σύμφωνα με τη «Marca» είναι πιθανόν να παρουσιαστεί ο Μίτσελ εντός της ημέρας, καθώς βρίσκεται στην πατρίδα του και θεωρείται σίγουρο ότι η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει υπό τις οδηγίες του.

Η αποστολή του 54χρονου τεχνικού είναι να επαναφέρει άμεσα την ομάδα της Ανδαλουσίας στις επιτυχίες, καθώς έχει τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα και είναι στο μείον επτά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x