Stoiximan Super League

Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής!

«Παγωμάρα» στον Ηρακλή, καθώς απορρίφθηκε η έφεση που είχε ασκήσει και του χρόνου θα παίξει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στη Σούπερ Λίγκα με... περιορισμούς.

Έπεσε στο κενό η προσπάθεια του Ηρακλή ν’ ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση. Το δευτεροβάθμιο όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση των Θεσσαλονικέων και δεν τους χορήγησε άδεια για το νέο πρωτάθλημα.

Πλέον, οι άνθρωποι του Γηραιού αναμένεται να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο, στην τελευταία τους ελπίδα για «δικαίωση». Αν ούτε εκεί δεν τα καταφέρουν, τότε θα αγωνιστούν του χρόνου με περιορισμούς, που βασικώς θα σημαίνει πως θα μπορούν να προχωρήσουν μόνο σε τρεις μεταγραφές ποδοσφαιριστές άνω των 22 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα από αυτές που θα παίξουν του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα χωρίς άδεια!

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 2/04-05-2016 απόφασή του δέχεται τυπικά την έφεση της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων-Ηρακλής 1908 και απορρίπτει αυτήν κατ’ ουσίαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x