Ισπανία

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Κανονικά το Μπαρτσελόνα-Λας Πάλμας, αλλά χωρίς κόσμο!

Σίριαλ… τέλος! Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση με τη Λας Πάλμας θα διεξαχθεί, τελικά, κανονικά, αλλά δίχως την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες του «Καμπ Νου»!

Κανονικά θα γίνει η σέντρα στο Μπαρτσελόνα-Λας Πάλμας!

Μετά το πρωτοφανές αδιέξοδο, που προκάλεσε η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην Καταλονία, αποφασίστηκε, τελικά, η αναμέτρηση του «Καμπ Νου» να διεξαχθεί, αλλά δίχως την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες.

Θυμίζουμε, από νωρίς το πρωί οι «μπλαουγκράνα» είχαν ζητήσει αναβολή του αγώνα για λόγους ασφαλείας, την ίδια ώρα, όμως, οι παίκτες (με εξαίρεση τον Πικέ) φέρεται να ζητούσαν από τον Τζουζέπ Μαρία Μπερτομέου να αποσύρει το αίτημα αναβολής, μπροστά στο φάσμα της αφαίρεσης έξι βαθμών!

Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα: «Η Μπαρτσελόνα καταδικάζει τα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε διάφορα σημεία της Καταλονίας σήμερα, προκειμένου να αποτρέψει τους πολίτες να ασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης.

Δεδομένης της ιδιαίτερης φύσης των γεγονότων, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η αναμέτρηση της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα, κόντρα στη Λας Πάλμας, να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, κατόπιν άρνησης της λίγκας να αναβάλει το παιχνίδι
».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x