Stoiximan Super League

Οριστικό: Στη Σέριφ ο Ζάιρο

Παίκτης της Σερίφ Τιρασπόλ είναι και επίσημα πλέον ο Ζάιρο, με την ομάδα της Μολδαβία να κάνει λόγο και για το ενδιαφέρον της Παρτιζάν στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στο δυναμικό της Σερίφ Τιρασπόλ ανήκει πλέον ο Ζάιρο.

Η ομάδα της Μολδαβίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού από τον ΠΑΟΚ, δίχως να διευκρινίζεται, ωστόσο, αν πρόκειται για κανονική μεταγραφή για δανεισμό. Πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ο «δικέφαλος του Βορρά» παραχωρεί τον 25χρονο παίκτη με τη μορφή δανεισμού.

Η ανακοίνωση

«Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός Jairo De Macedo Da Silva εντάχθηκε στο δυναμικό της Σερίφ Τίρασπολ. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν τη συνεργασία τους. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής έρχεται στην ομάδα μας από τον ΠΑΟΚ στον οποίο ο Βραζιλιάνος έπαιξε από το 2015. Η καριέρα του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στη Μαντουρέιρα και στη συνέχεια επέστρεψε στη Μποταφόγκο. Η ευρωπαϊκή του σταδιοδρομία ξεκίνησε στην Τρέντσιν και από εκεί μετακόμισε στην Ελλάδα. Επίσης, η Παρτιζάν Βελιγραδίου ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Η FC "Sheriff" καλωσορίζει τον Ζάϊρο και του εύχεται μεγάλες νίκες χωρίς τραυματισμούς με την κιτρινόμαυρη φανέλα του συλλόγου».

Την περασμένη σεζόν, ο Ζάιρο αγωνίστηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και έκανε 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τρία γκολ και τρεις στο Κύπελλο με ένα τέρμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x