Ισπανία

Οριστικό: Στην Μπαρτσελόνα ο Σίλεσεν

Στην Μπαρτσελόνα θα αγωνίζεται πλέον ο Γιάσπερ Σίλεσεν, καθώς το γνωστοποίησε ο ίδιος αρχικά και στη συνέχεια ανακοίνωσε η νέα του ομάδα ότι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό πως η Μπαρτσελόνα είχε βάλει στο «μάτι» τον Γιάσπερ Σίλεσεν του Άγιαξ για να αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Μπράβο που αποχώρησε για την Μάντσεστερ Σίτι.

Πλέον, ο 27χρονος τερματοφύλακας είναι και επίσημα παίκτης των «μπλαουγκράνα», όπως ανακοίνωσε και ο ίδιος αρχικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και στη συνέχεια ο ισπανικός σύλλογος. Ο 27χρονος πορτιέρο υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Η μεταγραφή κόστισε 13 εκατομμύρια, συν τα δύο που θα δοθούν σε όσους μεσολάβησαν ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Επίσης, μπήκε ρήτρα 60 εκατομμύρια στο συμβόλαιό του.

Την Τετάρτη έκανε την τελευταία του εμφάνιση με τον σύλλογο της Ολλανδίας, αγωνιζόμενος κόντρα στην Ροστόφ για τα play off του Champions League στην ήττα με 4-1 από την ομάδα της Ρωσίας. Ο Σίλεσεν προορίζεται για αντικαταστάτης του Μπράβο που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάντσεστερ Σίτι.




«Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα τελικά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός.




Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x