Stoiximan Super League

Οριστικό: Στον Ατρόμητο ως το 2021 ο Ρισβάνης

Κάτοικος Περιστερίου για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Σπύρος Ρισβάνης, με τον Ατρόμητο να έρχεται σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό και να αποκτά τα δικαιώματα του υψηλόσωμου στόπερ ως το 2021.

Happy end είχε τελικά για τον Ατρόμητο το σίριαλ της μεταγραφής του Σπύρου Ρισβάνη!

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94.6, ο υψηλόσωμος στόπερ απάντησε καταφατικά στην πρόταση των Περιστεριωτών και θα παραμείνει στο σύλλογο για τρεις ακόμη σεζόν και ως το 2021.

Ουσιαστικά, οι κυανόλευκοι έφτασαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό αποκτώντας τα δικαιώματα του Ρισβάνη, ως αντάλλαγμα στο πλαίσιο της επιστροφής του Γιαννιώτη στους ερυθρόλευκους.

Ο 24χρονος το βράδυ της Δευτέρας είχε ζητήσει προθεσμία μίας ημέρας προκειμένου να εξαντλήσει τα περιθώρια για κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Τελικά αυτή δεν ήρθε και ως εκ τούτου μοναδική επιλογή του από το ελληνικό πρωτάθλημα παρέμενε ο Ατρόμητος, με τους ιθύνοντες του οποίου υπήρχε πολύ καλή επικοινωνία όλο το διάστημα που προηγήθηκε. Μεγάλο ρόλο στη θετική έκβαση της υπόθεσης έπαιξε η επιμονή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου, που αν δεν ήταν η δική του θέση ότι μπορεί να κλείσει τη συμφωνία, η μεταγραφή πιθανότατα θα είχε ναυαγήσει.

Παράλληλα στο συμβόλαιο του τοποθετήθηκε ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία πλησιάζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μετά και από τη συμφωνία με τον Ρισβάνη αλλά και την παραμονή του Γιαννούλη, πλέον στον Ατρόμητο αρχίζει να ολοκληρώνεται το παζλ των «δανεικών» με μοναδική εκκρεμότητα να απομένει η περίπτωση του Δημήτρη Χατζηϊσαΐα.

Ρεπορτάζ: Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x