Oλλανδία

Οριστικό: Τέλος το πρωτάθλημα στην Ολλανδία!

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, η ολλανδική ομοσπονδία ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της σεζόν.

Και επίσημα τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ολλανδία!

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη διεξαγωγή κάθε δραστηριότητας σε εξωτερικούς χώρους μέχρι 1 Σεπτεμβρίου, με κόσμο ή χωρίς, έμοιαζε εξαιρετικά αδύνατο να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Αυτό επικύρωσε με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία που ξεκαθάρισε πως διακόπτεται οριστικά το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020. Πλέον θα υπάρξει επικοινωνία με την UEFA για να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις από εδώ και πέρα.

Τονίζουμε ότι η UEFA θέλει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, αλλά η απόφαση της ολλανδικής κυβέρνησης δεν αφήνει περιθώριο να συμβεί αυτό.

Η ανακοίνωση της KNVB

«Η απόφαση για αναβολή των εκδηλώσεων σε ανοιχτούς χώρους έως την 1η Σεπτεμβρίου ξεκαθαρίζει το τοπίο. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα παιχτεί ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο, ακόμα και χωρίς κόσμο.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, η ομοσπονδία δεν έχει πρόθεση να δώσει συνέχεια στην σεζόν 2019-20. Με βάση την απόφαση που πήρε η κυβέρνηση, η ομοσπονδία θα συμβουλευτεί την UEFA και στη συνέχεια θα λάβει μια απόφαση. Την Παρασκευή (24/4) οι σύλλογοι και οι άλλες εμπλεκόμενες πλευρές θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις συνέπειες» 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x