Europa League

Ορμπάιθ: «Φαβορί η Μπιλμπάο, δεν θα γίνει το παραμικρό στη Λεωφόρο»

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην Μπιλμπάο απέναντι στον Παναθηναϊκό και ξεκαθαρίζει πως η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο δεν θα είναι εχθρική.

Ο ίδιος βίωσε ένα επεισοδιακό ντέρμπι στη Λεωφόρο, αλλά διαβεβαιώνει τους Βάσκους πως δεν θα συμβεί το παραμικρό την Πέμπτη στον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπιλμπάο. Ο λόγος για τον Πάμπλο Ορμπάιθ, που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Αθλέτικ και τη σεζόν 2011/12 έπαιξε δανεικός στον Ολυμπιακό.

«Το ματς με τον Παναθηναϊκό που είχαμε δώσει εμείς τότε είχε διακοπεί όταν νικούσαμε 1-0. Πετούσαν αντικείμενα και φωτοβολίδες. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Όμως δεν θα είναι έτσι η ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Μπιλμπάο. Δεν θα γίνει το παραμικρό. Η ατμόσφαιρα είναι φανατισμένη μόνο στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όλα θα είναι καλά την Πέμπτη. Θα γίνει ένα ματς σε ομαλές συνθήκες και σε μια πολύ όμορφη πόλη. Όσοι ταξιδέψουν θα απολαύσουν την Αθήνα», τόνισε ο παλαίμαχος μέσος.

Όσο για τις εκτιμήσεις του; «Είναι δύσκολο να προβλέψω τι θα γίνει, αλλά η Μπιλμπάο είναι ξεκάθαρα το φαβορί. Πάντως χρειάζεται προσοχή, γιατί οι καλές ελληνικές ομάδες μπορεί να είναι ανταγωνιστικές και στο επίπεδο της Μπιλμπάο», ανέφερε στην El Mundo Deportivo.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x