Champions League

«Όρθια» στο Ροστόφ η Αϊντχόφεν

Μπορεί να βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τη Ροστόφ δύο φορές, αλλά η Αϊντχόφεν είχε άμεσες απαντήσεις παίρνοντας πολύτιμο βαθμό (2-2) στη μάχη της 3ης θέσης. Έχασαν και πέναλτι οι Ολλανδοί.

Σε ματς για γερά νεύρα εξελίχθηκε αυτό ανάμεσα στη Ροστόφ και την Αϊντχόφεν, με τους Ολλανδούς να καταφέρνουν να μείνουν «όρθιοι» σε μία πολύ δύσκολη έδρα, αλλά να μένουν και με την πίκρα, αφού έχασαν πέναλτι με το οποίο θα μπορούσαν να πανηγυρίσουν ένα μεγάλο τρίποντο.

Από την άλλη μεριά, η Ροστόφ δεν μπορεί παρά να κατηγορεί τον εαυτό της που πήρε μόνο τον βαθμό, καθώς κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθεί δύο φορές, χάνοντας άμεσα το προβάδισμά της, δεχόμενη την ισοφάριση ισάριθμες φορές.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8' ο Πόλοζ, αλλά η ομάδα του Φιλίπ Κοκού ισοφάρισε άμεσα (14') με γκολάρα του Πρέπερ με σουτ έξω από την περιοχή. Οι «φουριόζοι», αλλά και επιπόλαιοι όπως αποδείχθηκαν Ρώσοι ξαναπήραν το προβάδισμα και πάλι με σκόρερ τον Πόλοζ στο 37', αλλά ο Λουκ Ντε Γιονγκ είχε τη λύση, ισοφαρίζοντας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α' μέρους.

Το β' ημίχρονο είχε πιο... ήπιο ρυθμό και μάλιστα οι Ολλανδοί έχασαν τη μεγαλύτερή τους ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα, αλλά ο Πρέπερ που ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι στο 57' νικήθηκε από τον Ντζάναεφ.

Παρ' όλα αυτά, η PSV διατηρεί το προβάδισμα έναντι των Ρώσων στην άτυπη μονομαχία της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League, με δεδομένη την ανωτερότητα των Ατλέτικο και Μπάγερν.



Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 1-0
(35' Καράσκο)

Ροστόφ – Αϊντχόφεν 2-2
(8', 37' Πολόζ – 14' Πρέπερ, 45'+2' Λ. Ντε Γιονγκ)

Η βαθμολογία

1. Ατλέτικο Μαδρίτης 6 (2-0)
2. Μπάγερν Μονάχου 3 (5-1)
3. Αϊντχόφεν 1 (2-3)
4. Ροστόφ 1 (2-7)

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (19/10)

Ροστόφ – Ατλέτικο Μαδρίτης
Μπάγερν Μονάχου - Αϊντχόφεν

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x