Stoiximan Super League

«Όρθιος» στα Γιάννενα ο Παναιτωλικός!

Την... πάτησε από τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ! Με τον Μοράρ να σκοράρει ένα απίθανο γκολ τρία λεπτά μετά την είσοδό του, οι Αγρινιώτες πήραν τον πόντο μέσα στα Γιάννενα (1-1). Δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι!

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον Παναιτωλικό!

Ο Μάκης Χάβος είχε την έμπνευση να περάσει στο 66’ στο ματς τον Μοράρ και τρία λεπτά μετά ο Ρουμάνος επιθετικός με ένα απίστευτο γκολ, ισοφάρισε το γκολ του Σολτάνι από το πρώτο ημίχρονο για το τελικό 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα!

Στους 14 βαθμούς και την 8η θέση ανέβηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Παναιτωλικό να έχει τέσσερις λιγότερους και να βρίσκεται στην 13η θέση παρέα με τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του ματς μέσα από τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova.

Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά την… πάτησαν από τους Αγρινιώτες!

Το ματς



Με διάθεση να κυριαρχήσει μπήκε από το πρώτο λεπτό στο παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική προσέγγιση του Παναιτωλικού, είχαν τον έλεγχο και την κατοχή και προσπαθούσαν να φτιάξουν φάσεις προς τα καρέ του Τσέναμο. Και μόλις στο 6ο λεπτό δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη τους ευκαιρία στο ματς αλλά ο Ρότσα έβαλε τελευταία στιγμή την κόντρα στο σουτ του Κόντε από το ύψος της περιοχής. Ένα δεκάλεπτο μετά, ο ΠΑΣ είχε νέα φάση για να σκοράρει αλλά το διαγώνιο σουτ του Ναδάλες πέρασε άουτ.

inner

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν εμφανώς ανώτερη και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 22ο λεπτό. Μετά από ωραίο σκάψιμο της μπάλας, ο Μπουκουβάλας βγήκε από πλάγια δεξιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και έκανε την σέντρα, με τον Σολτάνι να παίρνει ένα κοντρόλ και με διαγώνιο σουτ να στέλνει την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει αυτό που άξιζαν, διατηρούσαν τον έλεγχο του ματς και κρατούσαν παράλληλα μακριά από την εστία τους τους φιλοξενούμενους. Η τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος δε, ανήκε ξανά στους Γιαννιώτες αλλά ο Κόντε δεν κατάφερε να νικήσει τον Τσέναμο σε τετ-α-τετ στο 37’.

inner

Ο ΠΑΣ είχε το προβάδισμα στο ημίχρονο και καλούνταν να το διαχειριστεί στο υπόλοιπο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι επέλεξαν να δώσουν χώρο στους φιλοξενούμενους, οπισθοχώρησαν στον αγωνιστικό χώρο και τους περίμεναν στο δικό του μισό, θέλοντας να χτυπήσουν στην κόντρα-επίθεση. Ωστόσο, η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν τελείως ακίνδυνη, δεν μπορούσε να φανεί απειλητική στο ματς και φαινόταν πως ο ΠΑΣ είναι πιο κοντά στο γκολ! Το άγγιξε, μάλιστα, στο 64ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, ο Κόντε έκανε το γυριστό αλλά η μπάλα χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε άουτ.

inner

Ο Χάβος έβλεπε την ομάδα του να μην πατάει καλά, πέρασε αρχικά στο ματς τον Μαρκόφσκι και λίγο αργότερα, στο 66ο λεπτό τον Μοράρ κάνοντας άκρως επιθετική την ομάδα του. Και εν τέλει, δικαιώθηκε! Τρία λεπτά μετά την είσοδό του, ο Ρουμάνος με μια απίθανη έμπνευση, σούταρε ανάμεσα από την γραμμή του πλαγίου άουτ και της περιοχής και αριστερά και έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Βελλίδη, γράφοντας το 1-1! Οι γηπεδούχοι είχαν πληρώσει το γεγονός πως έπαιξαν πιο συντηρητικά και ξεκάθαρα για να κρατήσουν το αποτέλεσμα και πλέον καλούνταν να βρουν και δεύτερο γκολ.

inner

Το έψαξαν, είχαν την κατοχή και πίεζαν τους αντιπάλους τους. Ωστόσο, οι παίκτες του Παναιτωλικού «έτρωγαν» σίδερα! Αμύνονταν εξαιρετικά, έπαιρναν έξυπνες κάρτες και έβαζαν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους. Ανησύχησαν, βέβαια, στο 76ο λεπτό και στην μοναδική σοβαρή ευκαιρία μετά το γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Σολτάνι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Ρότσα και είχε πορεία προς την εστία αλλά σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Στη συνέχεια ο Ναδάλες έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά ο Τσέναμο μπλόκαρε! Τα λεπτά πέρασαν χωρίς να υπάρξει κάτι το αξιοσημείωτο στη συνέχεια και το σκορ παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Παναιτωλικό να παίρνει ένα σημαντικό βαθμό.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μαυροπάνος, Σκόνδρας (77’ Κοζορώνης), Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Λίλα, Μανθάτης, Σολτάνι, Γιάκος, Κόντε.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τσέναμο, Μύγας, Μαρινάκης (59’ Μαρκόφσκι), Χαντάκιας (74’ Ροντρίγκες), Μιχάι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρότσα, Ντίας, Ρόσα (66’ Μοράρ), Μάζουρεκ.

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Γήπεδο: «Οι Ζωσιμάδες»

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x