Stoiximan Super League

Όρθιος στη Λαμία ο Αστέρας Τρίπολης

Με πέναλτι του Ιγκλέσιας στο 91’, ο Αστέρας Τρίπολης απέσπασε την ισοπαλία (1-1) στη Λαμία, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 72’ σε μια κακή ποιοτικά αναμέτρηση.

Παλικαρίσια ισοπαλία για τον Αστέρα Τρίπολης στη Λαμία (1-1), με την ομάδα του Ράσταβατς να ισοφαρίζει στο 91’ με πέναλτι του Ιγκλέσιας κι ενώ αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 72’ λόγω αποβολής του Σουάρεθ.

Σε μια συνάντηση με ελάχιστες καλές στιγμές, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 64’ με τη «χρυσή» αλλαγή Μπιανκόνι, ωστόσο οι Αρκάδες δεν τα παράτησαν και δικαιώθηκαν στο φινάλε.

Έτσι, η ομάδα της Φθιώτιδας παρέμεινε δίχως τρίποντο για 4η σερί αγωνιστική (0-2-2) και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην εξάδα.

Το ματς
Από τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες ξεκίνησαν πολύ επιφυλακτικά και επιδόθηκαν σε σκληρές μονομαχίες και παιχνίδι… κέντρου. Ο Αστέρας έδειξε περισσότερη διάθεση να απειλήσει και είχε τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο 20λεπτο, με τον Χαουρέγκι να έχει δύο ευκαιρίες στο 7’ και στο 19’.

Από την άλλη, η Λαμία είχε την πρώτη καλή φάση της στο 23’, με τον Σκόνδρα να σουτάρει από το ύψος της περιοχής, ωστόσο η μπάλα έφυγε άουτ. Κάπου εκεί έπεσε ακόμα περισσότερο ο ρυθμός του αγώνα και δεν καταγράφηκε ευκαιρία μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως τέρματα.

Με την ίδια φιλοσοφία και διάθεση ξεκίνησαν και στο δεύτερο μέρος οι δύο αντίπαλοι. Δεν είναι τυχαίο πως η πρώτη φάση καταγράφηκε στο 61’, με τον στόπερ των φιλοξενούμενων, Σουάρεθ, να παίρνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Και σχεδόν από το… πουθενά, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 64’, με τον νεοεισελθόντα Μπιανκόνι να παίζει το «1-2» με τον Ρόμανιτς και εν συνεχεία να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει σε κενή εστία στην ουσία, καθώς πέρασε και τον αντίπαλο γκολκίπερ.



Οχτώ λεπτά αργότερα, οι Αρκάδες έμειναν με 10 παίκτες, αφού ο Σουάρεθ δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Παρ’ όλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Ράσταβατς δεν τα παράτησαν και έψαξαν την ισοφάριση: στο 78’, ο Ιγκλέσιας απείλησε με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.

Στο 87’, ο Αντέτζο ανέτρεψε τον Ιγκλέσιας στην περιοχή της Λαμίας, με τον διαιτητή Ζαχαριάδη να καταλογίζει πέναλτι έπειτα από χρήση του VAR. Την «εσχάτη των ποινών» εκτέλεσε εύστοχα ο παθών, που ισοφάρισε σε 1-1 στο 91’. Στα τελευταία δευτερόλεπτα δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες κόλλησαν στην ισοπαλία, που απέδωσε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος - Σκόνδρας, Πλιάτσικας (9’ Βύντρα), Αντέτζο, Βάντερσον - Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος - Ρόμανιτς, Τιρόνε (60’ Τιρόντε), Καραμάνος (92’ Σασί)

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος - Βλάχος, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μαρτίνεθ - Ριέρα (46’ Κρέσπι), Βαλιέντε (66’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τασουλής (74’ Αντζουλάς) - Χαουρέγκι, Λ. Φερνάντεθ

Το live του αγώνα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x