Αγγλία

Όσα σκέφτηκαν στη Γιουνάιτεντ για την πρόσληψη Σόλσκιερ...

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, από τη στιγμή που για τους επόμενους μήνες δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, όντας ενεργός κόουτς της Μόλντε, αποτέλεσε εφικτή λύση.

Η καθυστέρηση των εξελίξεων, η ενασχόληση με τους Ποτσετίνο, Ζιντάν και οποιονδήποτε άλλο για τον οποίο κυκλοφόρησε φήμη και η συνέχιση της πορείας της ομάδας μέχρι νεοτέρας με άνθρωπο που δεν θα ήξερε αν κάθε επόμενο πρωί θα συνέχιζε ή όχι στον πάγκο, σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για το κλαμπ, μόνο κακό θα έκανε τώρα στη Γιουνάιτεντ.

Οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται ότι σκέφτηκαν άμεσα και έδρασαν ταχύτατα για την κάλυψη του κενού του Ζοσέ Μουρίνιο, έχοντας αποφασίσει για την απομάκρυνσή του, όταν πλέον δεν υπήρχε γυρισμός μετά και την ήττα με κάτω τα χέρια από τη Λίβερπουλ, στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, από τη στιγμή που για τους επόμενους μήνες δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, όντας ενεργός κόουτς της Μόλντε, αποτέλεσε εφικτή λύση. Η επιθυμία του άλλοτε ποδοσφαιριστή της ομάδας, εκ των τεράστιων πρωταγωνιστών της επικής ανατροπής του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ το 1999 στη Βαρκελώνη και πρωταθλητής Αγγλίας με τον σύλλογο 6 φορές, επωμίστηκε το βάρος και θα βρεθεί στην άκρη του πάγκου στο «Ολντ Τράφορντ».

Είναι από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας των «κόκκινων διαβόλων». Δεν χωράει η παραμικρή αμφιβολία. Ούτως ή άλλως σαν φυσιογνωμία είναι από τα ευγενικά και ντροπαλά παιδιά, το επιβεβαιώνουν άπαντες, ακόμα και οι άνθρωποι της Κάρντιφ από την οποία πέρασε το 2014 για περίπου εννέα μήνες, εκεί που η παρουσία του ήταν αποτυχημένη και σημειώθηκε ο υποβιβασμός της ουαλικής ομάδας στην Τσάμπιονσιπ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x