Αγγλία

Όσκαρ γκαντεμιάς: Ο Τέρι σκόραρε, βούρκωσε, αποθεώθηκε και μετά έκανε «γκέλα» ολκής! (pics/video)

Τα έχει πει ο Όσιμ… Στην προτελευταία, πιθανότατα, εμφάνισή του με την Τσέλσι, ο Τέρι άνοιξε το σκορ επί της Γουότφορντ, συγκινήθηκε, γνώρισε μυθική αποθέωση και «καπάκια» χάρισε το 1-1 στις «σφήκες»!

Αυτά, γίνονται ΜΟΝΟ στο ποδόσφαιρο!

Σε απόλυτο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης-γιορτή με τη Γουότφορντ μετατράπηκε μέσα σε δευτερόλεπτα ο Τζον Τέρι, για δύο, όμως, διαφορετικούς λόγους!

Ο θρυλικός αρχηγός της Τσέλσι, που ξεκίνησε βασικός, στην -μόλις- 8η φετινή του συμμετοχή στην Premier League, αλλά και 716η, συνολικά, με την μπλε φανέλα, άνοιξε το σκορ στο 22', μέσα σε αποθέωση στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς αυτό είναι, ίσως και το τελευταίο του γκολ με τη λονδρέζικη ομάδα.

Θυμίζουμε, ο 36χρονος αμυντικός αποχωρεί το καλοκαίρι από την αγγλική πρωτεύουσα, με την Τσέλσι να έχει ακόμη δύο παιχνίδια ως το φινάλε της σεζόν: Εκείνο της τελευταίας αγωνιστικής και πάλι στην έδρα της, απέναντι στη Σάντερλαντ, στο οποίο θα «σηκώσει» το πρωτάθλημα και θα αποχαιρετήσει τον αρχηγό της και τον τελικό Κυπέλλου, όπου είναι απίθανο να δούμε τον Τέρι να αγωνίζεται. Άρα, καταλαβαίνετε τι έγινε όταν ο Άγγλος αμυντικός άνοιξε το σκορ, με τον ίδιο, μάλιστα, να βουρκώνει!

Το τελευταίο, ωστόσο, μάλλον τον επηρέασε και στο παιχνίδι του! Σε μία στιγμή για Όσκαρ… γκαντεμιάς, στην αμέσως επόμενη φάση, ο «γερόλυκος» Τζον έκανε ένα τραγικό λάθος, δίνοντας ασίστ με το κεφάλι στον Καπούε, ο οποίος δεν συγχώρεσε, ισοφαρίζοντας άμεσα για τις «σφήκες», στο 24'!

Στο 36', ο Αθπιλικουέτα έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την Τσέλσι (2-1 στο ημίχρονο), αλλά τον Τέρι θα θυμόμαστε από αυτό το παιχνίδι, που, ούτως ή άλλως, δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον…


























Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x