Champions League

Όσο η Άρσεναλ έτρωγε γκολ, οι οπαδοί πουλούσαν τα εισιτήρια της ρεβάνς (pics)

Πριν τον χθεσινό αγώνα, δεν υπήρχε ούτε ένα κάθισμα διαθέσιμο στο Emirates για τον επαναληπτικό των κανονιέρηδων με την Μπάγερν Μονάχου. Μετά το 5-1, παραπάνω από τις μισές θέσεις έμειναν ορφανές.

Η πρόκριση της Άρσεναλ στους 16 του Champions League και η κλήρωσή της με την Μπάγερν Μονάχου, είχε ξεσηκώσει τους Άγγλους φιλάθλους. Όπως είναι λογικό όλοι έσπευσαν να αποκτήσουν το λεγόμενο «μαγικό χαρτάκι», το εισιτήριο που τους εξασφαλίζει μία θέση στο Emirates για την ρεβάνς με τους Γερμανούς.

inner

Αυτά μέχρι χθες στις 21:45. Ενώ λοιπόν, μέχρι και την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης, όλες οι θέσεις στην έδρα των «κανονιέρηδων» ήταν «κοκκινισμένες» (σ.σ. πουλημένες), όσο περνούσε η ώρα (και έβαζε γκολ η Μπάγερν Μονάχου) όλο και περισσότερες κιτρίνιζαν.

inner

inner

Η αλλαγή στο χρώμα σήμαινε φυσικά ότι ήταν πλέον διαθέσιμες σε κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να παρακολουθήσει την προσπάθεια της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ να ανατρέψει το εις βάρος της 5-1.

inner

Στο τέλος της αναμέτρησης, -για να το πούμε όσο πιο κομψά γίνεται- οι μόνοι που δεν επέστρεψαν τα εισιτήριά τους, ήταν οι συγγενείς των ποδοσφαιριστών. Η τελική εικόνα μιλάει από μόνη της…

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x