Europa League

Όσο χαλαρά χρειαζόταν η Ροστόφ

Δίχως να φορτσάρει, η Ροστόφ ήρθε 1-1 με τη μαχητική και ανώτερη αλλά φλύαρη Σπάρτα στην Πράγα, καθώς έχοντας το υπέρ της 4-0 του πρώτου αγώνα, έπαιξε όσο χρειαζόταν.

Θα έπρεπε να συμβεί ένα… κανονικό θαύμα για να γινόταν η Σπάρτα Πράγας η ομάδα που θα έπαιρνε την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

Το υπέρ της Ροστόφ 4-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε ουσιαστικά περιθώρια για ελπίδα στους Τσέχους που απλά ήθελαν ένα καλό αποτέλεσμα για να κλείσουν έτσι τη φετινή πορεία τους στη διοργάνωση.

Τελικά, ευτυχώς για τους ίδιος και τους οπαδούς τους, τα κατάφεραν παρά το ότι με γκολ του Ποποζ στο 13’ κιόλας, βρέθηκαν από πολύ νωρίς να κυνηγούν το σκορ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν μετά το τέρμα που δέχτηκαν να ισορροπούσουν και να διεκδικήσουν τουλάχιστον ένα γκολ που θα τους επέτρεπε να διατηρήσουν το φετινό εντός έδρας αήττητο.

Παρά την ανωτερότητά τους όμως δεν κατάφερναν να το πετύχουν, ενώ η αποβολή του Κόστα στο 64’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ανέβασε ακόμη περισσότερο το δείκτη δυσκολίας για αυτούς.

Ακόμη κι έτσι όμως, οι σκληροτράχηλοι Τσέχοι δεν παράτησαν το ματς και με τον Καραβάεφ στο 84’ πήραν έστω το 1-1 που τους οδηγεί εκτός Europa League αλλά με ψηλά το κεφάλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x