Champions League

Όσο ζει... ελπίζει η Λέστερ

Το βήμα παραπάνω ψάχνει η Σεβίλλη στην Ευρώπη, που θέλει να προκριθεί στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αλλά τη Λέστερ, ποιος μπορεί να την ξεγράψει;

Στο «King Power Stadium» στρέφονται οι προβολείς το βράδυ της Τρίτης, με την Λέστερ και τη Σεββίλη να μάχονται για μια θέση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ (21.45 Cosmote Sport 1).

Η κάτοχος του Europa League, Σεβίλλη, θα προσπαθήσει να κάνει το βήμα παραπάνω, διεκδικώντας την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν πετύχει κάτι αντίστοιχο το μακρινό 1958 με την πρόκριση τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Ωστόσο, η Λέστερ, παρά την ήττα με 2-1 στην Ισπανία, ελπίζει πως θα φέρει το ματς στα μέτρα της, με όπλο πάντα το αήττητο φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ στην έδρα της.

Μετά την αποχώρηση του Ρανιέρι, οι «αλεπούδες» έχουν βρει ψυχολογία με τον Κρεγκ Σέξπιρ στο τιμόνι, ο οποίος δείχνει ικανός να εμπνεύσει τους παίκτες των πρωταθλητών Αγγλίας.

Πάντως, την ώρα που η Λέστερ αναμένεται να πουλήσει ακριβά το τομάρι της, η Σεβίλλη έχει το άγχος του φαβορί γιατί δίνει ίσως ένα από τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά της παιχνίδια, αφού δεν θέλει να αφήσει να πάει χαμένη μια ιστορική ευκαιρία.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Σέξπιρ δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γουαγκέ και τον Μεντί, σε αντίθεση με τον Χόρχε Σαμπάολι που έχει γεμάτη την φαρέτρα του και όλα του τα όπλα στη διάθεση του.

Πιθανές ενδεκάδες

Λέστερ: Σμάιχελ - Σίμπσον, Χουτ, Μόργκαν, Φουκς - Ολμπράιτον, Ντρινκγουότερ, Μαρέζ, Εντιντί - Οκαζάκι, Βάρντι

Σεβίλλη: Σέρχιο Ρίκο – Παρέχα, Ραμί, Μερκάδο - Μαριάνο, Ενζονζί, Εσκουδέρο, Νασρί – Ιμπόρα - Γιόβετιτς, Βιτόλο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x