Champions League

Οταμέντι: «Ο Γκουαρντιόλα μας υποχρεώνει να μελετάμε αγγλικά»

Το πόσο πολύ ενδιαφέρεται για την ομάδα ο Πεπ Γκουαρντιόλα και το πόσο πολύ νοιάζεται για τις λεπτομέρειες, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Νικολάς Οταμέντι στο « Fox Sports Radio».

Ακόμα και τεστ αγγλικών είναι υποχρεωμένοι να περάσουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι όπως ανέφερε ο Νικολάς Οταμέντι μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Νάπολι.

«Μετά τα παιχνίδια μαζευόμαστε όλοι σαν ομάδα και τρώμε μαζί. Το φαγητό και η ξεκούραση είναι πολύ σημαντικά γιατί παίζουμε συνεχώς αγώνες. Ο Γκουαρντιόλα είναι αρκετά απαιτητικός με το φαγητό και επίσης με το θέμα να μάθουμε αγγλικά γιατί οι συναντήσεις μας είναι στα αγγλικά. Το Δεκέμβριο έχω τεστ αγγλικών», τόνισε ο Αργεντινός αμυντικός και συνέχισε λέγοντας:

«O Πεπ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα του αγώνα να είμαστε έτοιμοι», για να καταλήξει αναφέροντας: « Δε μιλάει μόνο για το ποδόσφαιρο, μας ρωτάει για τις οικογένειές μας και διάφορα άλλα πράγματα, αλλά όταν πρέπει να αγωνιστούμε με την ομάδα επικεντρώνεται στο ποδόσφαιρο».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x