Ιταλία

Όταν ο Τότι απέρριπτε 200 εκατ. από τη Ρεάλ Μαδρίτης...

Ο –για πάντα «ρωμαίος»- Φραντσέσκο Τότι, αποκάλυψε πως είχε δεχθεί μια εξωπραγματική πρόταση από τη «βασίλισσα» και εξήγησε γιατί είπε «όχι».

Η ιστορία του Φραντσέσκο Τότι και η αιώνια πίστη του στην αγαπημένη του Ρόμα, πάντα θα συγκινεί. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός, βγαίνουν ιστορίες και μυστικά που αποδεικνύουν όλο και πιο πολύ την αγάπη του για την ομάδα της Ρώμης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Sky Italia, είχε δεχθεί πρόταση από την Ρεάλ Μαδρίτης το 2004 «πολύ σημαντική» όπως σημειώνει. Ερωτώμενος για το ποια θα ήταν η σημερινή του ποδοσφαιρική αξία, ο Τότι δεν τσιγκουνεύτηκε: «Πιστεύω ότι θα έφτανε τα 200 εκατ. ευρώ».

Ο -πρώην πλέον- αρχηγός της Ρόμα, όμως δεν φαίνεται να μετανιώνει στιγμή για την επιλογή του να μην βγάλει ποτέ την αγαπημένη του φανέλα: «Αποφάσισα να πω όχι σε πολλούς τίτλους, προκειμένου να φορέσω μόνο αυτή την φανέλα. Αυτό ήταν που μετρούσε περισσότερο σε μένα. Στο τέλος όμως έλαβα αγάπη, πάθος τα οποία ήταν πολύ σημαντικότερα από το να κερδίζω κύπελα οπουδήποτε αλλού. Βάζω τη Ρόμα πάνω απ’ όλα».

Βέβαια, αν η ιστορία γραφόταν αλλιώς και ο Τότι έλεγε το «ναι» στην Ρεάλ Μαδρίτης, θα συμμετείχε σε μια ομάδα με συμπαίκτες τους Ζιντάν, Φίγκο, Μπέκαμ και Όουεν.

Αλλά λέμε τώρα, αν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x