Ισπανία

Το ονειρεύτηκε και είναι έτοιμος να το ζήσει ο Εμπαπέ

Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, αν το θέλεις πολύ. Ο Κίλιαν Εμπαπέ, από εκεί που θαύμαζε τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα από φωτογραφίες, ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης του ειδώλου του!

Δεν υπάρχει ταβάνι στα όνειρα και έχει αποδειχθεί αμέτρητες φορές. Ειδικά για ένα παιδί, του οποίου η μεγαλύτερη του επιθυμία είναι να γίνει ποδοσφαιριστής και να μοιάσει στο είδωλο του, ταβάνι μπορεί να θεωρηθεί μονάχα ο ουρανός. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του Κίλιαν Εμπαπέ.

Όπως μαρτυρά η φωτογραφία από την παιδική του ηλικία, ο πιτσιρικάς-σουπερσταρ της Μονακό έχει τρέλα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Στην ηλικία των 14 ετών, είχε καλύψει τοίχους του δωματίου του με φωτογραφίες του, γεγονός που αποδεικνύει το που ήθελε να μοιάσει.

Η αγάπη του για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ρονάλντο είναι ολοφάνερη, κάτι που είχε επιβεβαιώσει και ο πατέρας του Γουίλφριντ μιλώντας στη «France Football»:

«Είναι φαν της Ρεάλ Μαδρίτης και το είδωλο του είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Περνούσε ώρες ολόκληρες βλέποντας φωτογραφίες και βίντεο του στο διαδίκτυο».

Αξιοσημείωτη, ωστόσο, είναι η εκτόξευση του πιτσιρικά από τότε με τις φωτογραφίες μέχρι τώρα.

Έπειτα από μόλις 58 εμφανίσεις με τη Μονακό, η αξία του έφτασε στα 180 εκατ. ευρώ, διπλάσια από ότι είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν μετακόμισε το 2009 στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έχει γίνει επίσης πλέον, ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Μονακό που συμμετείχε στην πρώτη ομάδα(16 ετών και 340 ημερών το 2015), ενώ επίσης είναι και ο νεότερος που έχει σκοράρει για του Μονεγάσκους(17 ετών και 62 ημερών)!

Όπως όλα δείχνουν, η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει δικό της τον Εμπαπέ, δίνοντας του την ευκαιρία να αγωνιστεί δίπλα στο είδωλο του, στον ήρωα του. Πόσο όμορφο είναι όταν πραγματοποιούνται αυτά που ονειρεύεσαι, αυτά που θέλεις όσο τίποτα άλλο στη ζωή σου.

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x