Ισπανία

Όταν το κοινό της Μαδρίτης, υποκλίθηκε στον Κριστιάνο (pics/video)

Πριν ακριβώς μία οκταετία, 80.000 και πλέον «μαδριδίστας», καλωσόριζαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην οικογένεια της Ρεάλ Μαδρίτης. Aυτό ήταν μόνο η αρχή.

Σαν σήμερα πριν οκτώ χρόνια, η βασίλισσα της Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσίασε το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, τον κορυφαίο παίκτη για το 2008, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ήταν 6 Ιουλίου το 2009 στη Μαδρίτη και το στάδιο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όταν πλήθος φιλάθλων πήγαν στο γήπεδο- αυτή τη φορά όχι για κάποιο αγώνα- αλλά για να καλωσορίσουν τον καινούριο παίκτη του συλλόγου, τον παίκτη που έμελλε να πάρει την σκυτάλη από τον τεράστιο Ραούλ και να ανοίξει μία νέα εποχή στους «μερένχες», την δεύτερη εκδοχή τον Γκαλάκτικος.

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ μετακόμισε στη Μαδρίτη για 96 εκατομμύρια ευρώ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και για το 2009 το ποσό αυτό αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, εκείνη την περίοδο. Ο Ρονάλντο «πάτησε» χορτάρι φορώντας το νούμερο «9» στην πλάτη, μιας και το αγαπημένο του «7» είχε στην κατοχή του ο εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ, Ραούλ.

Οι οπαδοί της Ρεάλ, φόρεσαν τα καλά τους, το ίδιο και όλο το επιτελείο της ομάδας, προεξέχοντος του προέδρου, Φλόρεντίνο Πέρεθ. Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου πιστώνεται αποκλειστικά την μετακίνηση του Πορτογάλου στην Μαδρίτη έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις, με τον Ζόρζε Μέντες, τον μάνατζερ του Κριστιάνο και την διοίκηση της Γιουνάιτεντ.

Ο CR7 λίγες στιγμές μετά το άκουσμα του ονόματος από τα ηχεία του σταδίου, επιδόθηκε στα γνωστά τσαλιμάκια με τη μπάλα υπό της επευφημίες του κοινού, για να πάρει λίγο αργότερα το μικρόφωνο και να δώσει το έναυσμα της νέας εποχής της Ρεάλ, αναφωνώντας «HALA MADRID».

Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι αλλά χωρίς αμφισβήτηση ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει προσφέρει πάρα πολλά πράγματα στο σύλλογο και εδώ και μία δεκαετία είναι μαζί με τον Μέσι οι κορυφαίοι παίκτες στην υφήλιο.

Μένει να δούμε αν ο Κριστιάνο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη ή θα ψάξει μια νέα πρόσκληση. Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ μάλλον το πιο πιθανό σενάριο είναι η παραμονή στη Ρεάλ.

Δείτε εδώ όλο το βίντεο της παρουσίασης του Ρονάλντο:



Δείτε φωτογραφίες:

inner

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x