Αγγλία

«Όταν τρως 4, δεν γελάς!»

Ο Ράιαν Γκιγκς κατέκρινε την χαλαρή στάση των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι οποίοι, μετά το τέλος του αγώνα με την Τσέλσι, συζητούσαν ευδιάθετοι με τους αντιπάλους τους.

Καλοί οι τρόποι και το «ευ αγωνίζεσθαι», αλλά όταν έχεις ένα βαρύ 4-0 στην πλάτη, καλύτερα θα ήταν ένα «συγχαρητήρια» στον αντίπαλο κι έξω από την πόρτα. Ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Ράιαν Γκιγκς ο οποίος δεν είδε και με πολύ καλό μάτι την αντίδραση των ποδοσφαιριστών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το ματς με την Τσέλσι.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε όλους τους αγωνιζόμενους αγκαλιά με γελάκια, εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις και ανταλλαγές φανέλας. Αυτή η εικόνα δεν άρεσε καθόλου τόσο στους περισσότερους φιλάθλους των «κόκκινων διαβόλων όσο και στον Ράιαν Γκιγκς.

Γιατί μπορεί ο βετεράνος άσος να έχει φύγει εδώ και καιρό από το Ολντ Τράφορντ, μία τέτοια ήττα όμως συνεχίζει να τον «πονάει» το ίδιο, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του: «Αν έχεις ηττηθεί με 4-0, συγχαίρεις τον αντίπαλο, ευχαριστείς τους φιλάθλους και φεύγεις από το γήπεδο. Δεν κάθεσαι στον αγωνιστικό χώρο, ανταλλάσοντας φανέλες και γελώντας με την ομάδα που μόλις σε νίκησε. Πείτε με παλαιομοδίτη, αλλά είναι κάτι που δεν μου αρέσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x