Stoiximan Super League

Ουάρντα: «Μεγάλο βήμα για την καριέρα μου η μεταγραφή στον ΠΑΟΚ»

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε σε αιγυπτιακό Μέσο μετά το φιλικό της εθνικής τους ομάδας με το Τόγκο, αναφέροντας πως η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ήταν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Ως ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Αμρ Ουάρντα, μιλώντας στην «ON Sport TV», με τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό να αναφέρεται και στην πορεία του με την εθνική του ομάδα.

«Ήταν το πρώτο φιλικό που παίξαμε μετά το Κύπελλο Εθνών Αφρικής στη Γκαμπόν. Ευτυχώς, παίξαμε καλά. Παρότι ήταν φιλικό, πάντως, όλοι οι παίκτες πάλεψαν για να πάρουμε τη νίκη. Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να κερδίζουμε για να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους», είπε αρχικά και συνέχισε: «Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό όταν αγωνίζομαι με την Εθνική αλλά και την ομάδα μου, καθώς θέλω να συνεχίσω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου».

Ο Ουάρντα, πάντως, αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ: «Η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ ήταν ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος και προσπαθώ κάθε φορά να κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος, παίζω ολοένα και περισσότερα παιχνίδια και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο εξωτερικό, γιατί με βοηθάει ώστε να κερδίζω τη θέση μου στην Εθνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x