Stoiximan Super League

Ουάρντα: «Θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ»

Δηλώσεις για την κατάσταση που επικρατεί στις σχέσεις του με τον ΠΑΟΚ έκανε ο Ουάρντα, ο οποίος έχει «κοπεί» από τον δικέφαλο από την προετοιμασία στην Ολλανδία λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Νέες δηλώσεις για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ έκανε ο Ουάρντα, ο οποίος έχει «κοπεί» από τον δικέφαλο του βορρά για μία σειρά από… προβληματικές συμπεριφορές, με αποκορύφωμα την μη παρουσία του στο καθιερωμένο ραντεβού για τα εργομετρικά τεστ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι θεσσαλονικείς έχουν στόχο να τον παραχωρήσουν ως δανεικό, με τον παίκτη πάντως να έχει αντίθετη άποψη.

Με δηλώσεις του έχει εκφράσει την θέλησή του να αποχωρήσει ως ελεύθερος και σήμερα με νέα τοποθέτησή του, αποκαλύπτει ακόμα περισσότερα. «Θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Έχω ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους του συλλόγου για αυτή μου την επιθυμία. Ήδη για μένα έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από την Ισπανία και την Αγγλία, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ζητάει έξι εκατομμύρια ευρώ για να με πουλήσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος πρών παίκτης του Παναιτωλικού ο οποίος αγωνίζεται τους τελευταίος έξι μήνες στον δικέφαλο του βορρά.

«Για την ώρα προπονούμαι μόνος και τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό το τι θα συμβεί με εμένα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 25χρονος παίκτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x