Stoiximan Super League

Ουάρντα: «Ο Σαλάχ στη Λίβερπουλ, εγώ στον Ατρόμητο, ίδιες ομάδες»

Για την πιθανότητα ο Ατρόμητος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μίλησε ο Αμρ Ουάρντα, λέγοντας ότι αυτός ο στόχος είναι ένα όνειρο και πρόκειται για κάτι πολύ δύσκολο.

Ως ένα όνειρο που είναι πράγματι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί χαρακτήρισε τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος ο Αμρ Ουάρντα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός των Περιστεριωτών μίλησε παράλληλα για τη φιλία του με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ αναφέρθηκε και στους Βασιλακάκη και Γιαννιώτη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τον Σαλάχ:
«Ο Σαλάχ είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και συγκάτοικός μου στην εθνική ομάδα, του εύχομαι τα καλύτερα. Παίζει στη Λίβερπουλ, εγώ στον Ατρόμητο, ίδιες ομάδες! Πάω βήμα-βήμα και δουλεύω σκληρά».

Τη νίκη στην Κέρκυρα: «Το ίδιο έγινε και στον Πλατανιά, δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλός φέτος, είμαστε οικογένεια με πολλούς καλούς παίκτες. Ο στόχος είναι να είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ ή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ποτέ δεν ξέρεις, η Λέστερ το έκανε στην Αγγλία...».

Τον Βασιλακάκη: «Ο Βασιλακάκης έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ, είναι πολύ καλός παίκτης και χαρακτήρας. Δουλεύει πολύ στην προπόνηση, κάθεται μετά το φινάλε και δοκιμάζει το πόδι του».

Τον Γιαννιώτη: «Ο Γιαννιώτης είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας, αν συνεχίσει έτσι μπορεί να σταθεί και εκτός Ελλάδας».

Την κάρτα στον πανηγυρισμό που εκνεύρισε τον Κάναντι: «Ήταν δύσκολο ματς με βροχή, ξέσπασα μετά το γκολ και πήρα την κάρτα. Είδα τον διαιτητή να έρχεται προς το μέρος μου και είπα «είσαι χαζός Ουάρντα»!

Τους στόχους του Ατρομήτου: «Έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι, έχουμε κερδίσει μεγάλες ομάδες στις έδρες τους, το πρωτάθλημα είναι ένα όνειρο, είναι δύσκολο. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες».

Την Αίγυπτο και την Ελλάδα: «Θα ήθελα να παίξω στην Εθνική Ελλάδας, αισθάνομαι την Ελλάδα σαν δεύτερη πατρίδα μου, θα ήθελα να είναι στο Μουντιάλ και να παίξει κόντρα στην Αίγυπτο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x