Stoiximan Super League

Ούγκο Αλμέιδα: «Μικρός ήθελα να γίνω τερματοφύλακας»

Την αποκάλυψη πως όταν βρισκόταν σε νεαρή ηλικία, ονειρευόταν να κάνει καριέρα ως τερματοφύλακας, έκανε ο Ούγκο Αλμέιδα.

Στην αποκάλυψη πως στα πρώτα του βήματα είχε ως όνειρο να αγωνιστεί στη θέση του τερματοφύλακα, προχώρησε η Ούγκο Αλμέιδα σε δηλώσεις που παραχώρησε στην πορτογαλική “A bola”.

Μπορεί η συμμετοχή του Πορτογάλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, να μην ήταν μεγάλη χρονικά, ωστόσο σημαδεύτηκε από το γεγονός πως για λίγα λεπτά χρειάστηκε να υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια ωραία εμπειρία κυρίως επειδή δεν δέχθηκα γκολ και προκριθήκαμε στον τελικό. Ευτυχώς, βέβαια, που δεν είχα πολύ δουλειά όσο αγωνίστηκα ως τερματοφύλακας, Περιορίστηκα στο να απομακρύνω τη μπάλα σε δύο φάσεις. Στο τέλος, όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια και με αποθέωσαν.

Δεν είχε νόημα να χάσουμε έναν αμυντικό ή έναν μέσο. Θέλαμε απλά να κρατήσουμε το σκορ για να προκριθούμε. Καθώς εγώ είμαι ο πιο ψηλός από τους επιθετικούς, κρίθηκε καλύτερο να παίξω εγώ ως τερματοφύλακας. Μικρός ονειρευόμουν να παίξω σε αυτή τη θέση, αλλά δεν με άφησε ο πατέρας μου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x